Retail

Maxi Toys România a deschis un magazin în Mega Mall

19.05.2015

Un nou magazin de jucarii Maxi Toys a fost inaugurat ieri, în Mega Mall, în prezența ambasadorului Belgiei la București, Excelența Sa Philippe Beke și a directorului general Maxi Toys Belgia, Tony Mettens. Cel de-al treilea magazin al francizei belgiene în ţara noastră are o suprafață totală de 300 metri pătraţi și o gamă de peste 2000 de jucării.

„România este o locaţie perfectă pentru a stabili sediul regional al Maxi Toys. Intenţionăm să extindem reţeaua de magazine cu până la 40 de locaţii în anii următori. În acest moment, conceptul de magazin este unul adaptat pieţei, respectiv un spaţiu mai mic de expunere comparativ cu media magazinelor Maxi Toys din lume, care este de 1000 de mp. Deocamdată, am considerat că piaţa din România nu este pregătită pentru magazine specializate de dimensiuni mai mari. În cadrul magazinelor ne vom îndrepta atenţia spre promovarea jucăriilor de brand şi a licenţelor cunoscute”, a declarat Tony Mettens, la deschiderea magazinului din cadrul Mega Mall.

Franciza Maxi Toys este gestionată în România de distribuitorul de jucării Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de profil.

„Am descoperit în Maxi Toys un magazin care păstrează spiritul de antreprenoriat belgian. Scopul acestui brand este să îşi stabilească sediul central în România, dar să se extindă la nivel regional, ceea ce va genera efecte benefice pentru economia românească. Apreciez intenţia de a deschide mai multe magazine sub acest brand şi energia pe care o depuneţi în realizarea acestui lucru”, a declarat Excelenţa Sa, Philippe Beke.

La ora actuală, Nicoro Trading deţine drepturile de francizare pentru România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia şi Ungaria, intenţionând să creeze un centru de distribuţie şi promovare în ţara noastră.

„Scopul principal al Nicoro Trading este extinderea reţelei de magazine Maxi Toys în Bucureşti şi în ţară, pentru a oferi o alternativă la brandurile existente în acest moment pe piaţă. Noutatea cu care vine Maxi Toys este o gamă exclusivă de jucării, produse sub licenţă proprie, disponibile pentru consumatorul final la un preţ accesibil”, a declarat Mihai Frangulea, directorul general al Nicoro Trading.

Retailerul Maxi Toys deţine, în prezent, peste 300 de magazine în 16 ţări, fiind un jucător important pe pieţele din Belgia, Luxemburg, Franţa, Elveţia şi Italia.