Stiri: Companii

MBI lansează în România un sistem de francize pentru industria financiară

11.05.2016

MBI lansează, după doi ani de pregătiri, primul sistem de francize internaționale pentru industria financiară, disponibil atât în ţara noastră, cât și în Ungaria, Slovacia și Cehia. Astfel, 33 de magazine MBI vor fi deschise în fiecare țară, compania căutând persoane care își doresc să cumpere franciza pentru a face primii pași către independență financiară.

Modelul de franciză MBI permite înzecirea capitalului investit într-o perioadă de cinci ani și oferă multiple oportunități de carieră.

„MBI abordează o nouă direcție în ceea ce privește modelul de franciză internațională și le permite managerilor ambițioși să își construiască propria companie de succes. Datorită acestui concept, suntem pionieri în industria financiară,” spune Ing. Alexander Schaufler, fondator și CEO al MBI.

În prezent, MBI este una dintre cele mai inovatoare companii din industria financiară și cel mai de succes broker independent din Europa Centrală, având peste 1 milion de clienți.

Compania a devenit cunoscută datorită unui număr mare de produse în domeniul investițiilor și activelor de capital, precum și datorită serviciilor financiare private dezvoltate de MBI alături de parteneri de prestigiu, precum MasterCard, Raiffeisen Bank International și C-Quadrat.

„Conceptul de franciză este unic din mai multe puncte de vedere. În primul rând, pentru a putea deține o franciză MBI, persoanele interesate nu au nevoie de experiență anterioară în industria financiară, spiritul de antreprenor și abilitățile de a conduce o echipă fiind mult mai importante. Detaliile speciale de design și infrastructura magazinului – dezvoltate special pentru MBI de către arhitecți cu tradiție – sunt disponibile pentru orice deținător de franciză la un cost redus”, au afirmat reprezentanţii companiei.

În plus, MBI le oferă persoanelor care dețin franciza acces la produse exclusive, dar și la o rețea de clienți deja existenți.