Slide

Stiri: Companii

MCA Grup a deschis un showroom la Iaşi

12.12.2014

MCA Grup a inaugurat la Iaşi cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri exterioare din zona de Nord-Est a ţării, în urma unei investiţii de 70.000 euro. Producătorul de uşi de garaj a anunţat că în noul spaţiu şi-au găsit locul produse din întreaga gamă a companiei, de la uşi de garaj secţionale şi tip rulou, grilaje metalice, automatizări pentru porţi şi termo-storuri (rulouri exterioare), până la garduri de aluminiu, copertine şi pergole, sisteme mai noi în portofoliul companiei.

Showroomul se adresează clienţilor finali, arhitecţilor, proiectanţilor, cât şi distribuitorilor companie  din zona Moldovei.

“Suntem prezenţi în zona Moldovei de peste 10 ani, printr-o reţea solidă de 80 de distribuitori şi, mai recent, prin intermediul unei echipe de vânzări directe. În fiecare an, secţia noastră de producţierealizează pentru această zonă aproximativ 800 de uşi secţionale şi 1.500 de rulouri. Lansarea acestui showroomla Iaşi face parte din strategia de consolidare a poziţiei pe care o avem în piaţă. Ne-am propus să venim în întâmpinarea clienţilor noştri oferindu-le oportunitatea de a testa personal calitateasoluţiilor noastre de umbrire şi de închidere”, a declarat Ciprian Oprea, director general MCA Grup.

În plus, dacă până acum clienţii cumpărau produse „din auzite” sau se orientau după alegerile făcute de vecini, prieteni sau rude, MCA aduce produsele mai aproape de cumpărători, showroomul fiind deschis clienţilor pentru a le oferi un loc unde să testeze, să pună întrebări şi să primească răspunsuri şi soluţii personalizate.