Stiri: Agricultura

Meat & Milk 2016 va avea loc în perioada 12-13 mai

26.02.2016

Conferința Internaţională Meat & Milk 2016 va avea loc în perioada 12-13 mai, în cadrul Hotelului Alpin din Poiana Braşov. Timp de două zile, fermierii, procesatorii şi specialiştii din domeniile adiacente vor dezbate problematica la zi a sectoarelor de carne şi lapte ale României.

Împreumă cu temele și dezbaterile care vor fi puse în discuție în ziua inaugurală a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, în pogramul zilei de 12 mai, este prevăzut și workshop-ul Lapte-Procesatori.

Plecând de la constatarea că, doar dispunând de o tehnologie de ultimă generație poți face față noilor cerințe din ce în ce mai sofisticate ale consumatorilor, workshop-ul se va desfășura sub titlul ”Industria lactatelor, sub imperativul investițiilor în tehnologie”.

Printre temele orientative, sub care companiile din domeniu își vor susține prezentările se numără:

–Reperele liderilor: Inovație, expansiune, diversificare (Prezentarea unei afaceri de succes)

–Noi tehnologii=Eficiență+Profit (Prezentare de tehnologii de procesare, materii prime, soluții de sustenabilitate etc.)

–Ambalajul ecologic, condiția unui produs de succes (Inovații în tehnologia ambalajelor)

–Tehnologii de frig pentru depozitarea lactatelor (Prezentare de produse și servicii din zonele de Depozitare, Frig, Transport)

–Teste de determinare a antibioticelor în produsul final (Prezentare de echipamente de laborator, teste de siguranță alimentară etc.)

Până în la ora actuală au confirmat participarea, ca speakeri ai dezbaterilor, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Dr. Ing. George Grecu.

Detalii despre organizarea Conferinței și înscrieri puteţi găşi pe meat-milk.ro.