Stiri: Retail

Media Galaxy lansează FIFA 18, cel mai așteptat simulator sportiv al anului

29.09.2017

Media Galaxy a anunţat că vineri, 29 septembrie 2017, va avea un nou eveniment special cu ocazia lansării FIFA 18, cel mai nou episod al seriei legendare de simulatoare sportive în versiuni pentru PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PS3, Xbox 360.

FIFA 18 va fi disponibil spre vânzare, în versiune Standard si Legacy Edition, începând cu data de 29 septembrie în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 29 septembrie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucuresti, pentru un eveniment cu concursuri, multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului. Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Vor fi disponibile 64 de locuri, iar în cazul în care sunt mai mulți înscriși, concurenții vor fi aleși prin trageri la sorți. Sistemul de joc va fi eliminatoriu încă din grupe. Vor exista 4 grupe de câte 16 jucători, sistem piramidal, 2 minute repriza in faza grupelor cu posibilitatea de a mari durata pentru finale, competițiile urmând să se desfășoare pe console PlayStation 4.

Nu în ultimul rând, primii 60 de participanți care achiziționează jocul FIFA 18 în cadrul acestui eveniment vor primi o pereche de ochelari de soare de la Trust Gaming.

Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 18 diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala, fiind adusi la viata jucatori, echipe si atmosfera unui joc cu renume mondial.

Cel mai mare pas din istoria francizei cand vine vorba de inovatia gameplay-ul consta in „Real Player Motion Technology”, un sistem de animate cu totul si cu totul nou care va oferi jucatorilor atat un timp de reactie mult mai natural si cursiv, cat si o personalitate aparte. Acum, atat Cristiano Ronaldo, cat si alti golgheteri faimosi vor performa ca si cum ar fi pe un teren real.

Atat sistemul de control si coordonare al jucatorilor cat si cel de pozitionare si planificare vor fi principalele tale arme pentru a oferi momente de neuitat si o atmosfera captivanta.