Mediapost Hit Mail depozit

Mediapost Hit Mail s-a mutat într-un nou depozit de 10.000 de metri pătrați

31.07.2019

Mediapost Hit Mail își susține creșterea vânzărilor, lansând un depozit nou de 10.000 mp. Cel mai mare integrator de servicii de marketing direct din România, s-a mutat luna aceasta într-un depozit nou de 10,000 mp în Dragomirești-Vale, pe centura de Nord-Vest a Bucureștiului.

Mediapost Hit Mail depozit. Creșteri și în 2019

De 22 de ani pe piață, Mediapost Hit Mail continuă creșterea și în 2019. Față de momentul în care a intrat sub umbrela Poștei Franceze, în urmă cu 10 ani, cifra de afaceri a Mediapost Hit Mail s-a triplat, ajungând în 2018 la 22.5 milioane euro. Compania are peste 400 clienți activi și operează în:

  • București
  • Cluj Napoca
  • Sofia (Bulgaria)

Compania a încheiat recent amenajarea și utilarea noului depozit de 10,000 mp din Dragomirești Vale. Acesta îl înlocuiește pe cel vechi de 4,500 mp din Mogoșoaia.

Mediapost Hit Mail depozit. Management și logistică

Compania asigură managementul și logistica completă pentru promoțiile de consumatori, clienții externalizând tot ce ține de mecanismul și implementarea acestora (generare coduri unice, trageri la sorți, anunțare câștigători, livrare premii). De asemenea, Mediapost Hit Mail gestionează în mod integrat cluburi de fidelizare și programe de incentive marketing, precum și logistica de materiale promoționale și materiale POS pentru multe companii multinaționale.

În plus, dispune de o bază de date geografice de 4.5 milioane gospodării, care acoperă 1,095 localități – unde o filială din grup distribuie pliante în cutiile poștale. Date Curate este produsul Mediapost Hit Mail de standardizare și validare automată a adreselor poștale. În continuare, generarea de leaduri multicanal (care utilizează baze de date, email, SMS, call center) reprezintă o sursă de creștere de venituri pentru clienții Mediapost Hit Mail care, pentru a ține constant legătura cu proprii consumatori, apelează și la liniile informative (telefon / email / chat).

Mediapost Hit Mail depozit. Fulfill.ro

Cea mai mare creștere dintre liniile de business ale companiei este înregistrată de Fulfill.ro. Această divizie, în ultimii 2 ani, a crescut cu 60% anual. Este vorba de o soluție logistică integrată pentru e-commerce, care asigură magazinelor online toate serviciile logistice de care au nevoie, integrându-se complet cu site-ul și curierul.

La ora actuală, orice platformă de comerț electronic din România poate gestiona lejer și de la distanță zeci-sute-mii de comenzi zilnic la prețul de ~1.2 euro per colet fără să facă nimic altceva decât să externalizeze serviciile de logistică (recepționare/depozitare produse, preluare comenzi, facturare, ambalare, livrare colete, gestiune retururi).

Mediapost Hit Mail depozit. Comerțul electronic

Anual în România comerțul electronic crește cu 30%. Nivelul este peste media mondială de 23%. Acest lucru ne clasează pe locul 1 în Europa ca rată de creștere. Iar anul acesta valoarea cumpărăturilor online în România va depăși 5 miliarde euro.

Comercianții online care aleg să subcontracteze serviciile logistice către integratori specializați, cum este Mediapost Hit Mail, sunt din ce în ce mai numeroși de la an de an, astfel încât procentul comenzilor realizate de logisticieni a ajuns la cca 4% din totalul comenzilor de e-commerce (față de peste 20% în SUA).

Mediapost Hit Mail depozit. 15.000 de comercianți online

În România există deja peste 15.000 comercianți online. 80% dintre comenzi se realizează prin intermediul telefoanelor mobile și valorează10 milioane euro zilnic.

„Încă de acum 5 ani, când am lansat serviciul Fulfill.ro, am știut că piața are nevoie de un proces logistic complet pentru e-Commerce care să integreze serviciile de preluare, depozitare, realizare colete și administrare retururi, cu timpi de execuție și costuri optimizate. Astfel, decizia de a investi în dublarea capacității noastre de procesare comenzi a venit natural, mai ales că anul trecut ne-am aflat și în situația de a refuza noi clienți din cauza spațiului limitat. Astăzi suntem pregătiți să întâmpinăm logistic orice creștere a comenzilor și să instalăm clienți noi în spațiul nostru din Dragomirești-Vale. Este obligația noastră, de deschizător de drumuri în marketingul direct din România, să fim cu un pas în față” declară Marian Şeitan, General Manager Mediapost Hit Mail.

Mediapost Hit Mail depozit. Estimări

Dacă în 2018 grupul Mediapost Hit Mail a încheiat exercițiul financiar cu 22.5 milioane euro și 700 angajați, în 2019 va depăși 25 de milioane euro. Compania își va păstra detașat poziția de leader.

Citește și Transilvania Business Summit 2019 are loc pe 10 octombrie. Principalele teme dezbătute

 

 

 

Citiți și despre: