Stiri: Sanatate

Medicover a deschis o nouă clinică în Pipera

25.07.2014

Medicover a inaugurat o nouă locaţie a grupului în Pipera, pe strada George Constantinescu nr.2C. Noua clinică are peste 25 de specialități medicale, se întinde pe o suprafaţă de peste 1.000 mp, iar investiția realizată de compania depășește suma 300.000 de euro.

Aceasta nu este singura investiție din această lună a Grupului Medicover. Compania a realizat o altă tranzacție imobiliară destinată clinicii Medicover Victoriei, noul sediu administrativ Medicover.

Medicover Pipera a fost prima clinică multidisciplinară din zona de birouri Pipera, deschisă încă din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, am construit o relaţie strânsă cu clienţii noştri, ce a inclus monitorizarea stării de sănătate a tuturor angajaţilor prin controale periodice şi programe personalizate (Stress Management, Anti-smoking). De aceea am dorit să răspundem nevoilor clienţilor punând la dispoziţia lor un spaţiu modern, optimizat funcţional, cu toate specialităţile solicitate. De asemenea, noua locaţie va oferi acces la un centru de wellness si nutriţie, cu proceduri de kinetoterapie şi fizioterapie recomandate angajaţilor mai puţin activi – a declarat Dr. Anca Păunescu, Manager Clinică Medicover Pipera, medic specialist Medicină Generală.