Medicover achiziționează integral Centrul Medical Phoenix și se extinde în regiunea de sud-vest a țării

08.08.2018

Medicover – unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private și de diagnostic din România,  a semnat un contract de achiziție pentru Centrul Medical Phoenix, unul dintre furnizorii de top de servicii medicale din zona Olteniei, care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani. Achiziția face parte din strategia de expansiune  a grupului Medicover, creând astfel o prezență puternică a companiei și în regiunea de sud-vest a României.

“Am studiat, de ceva timp, această zonă și ne bucurăm că am găsit partenerul potrivit în Centrul Medical Phoenix. Avem acum o rețea puternică și putem oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde mai multor oameni”, a declarat Adrian Peake, Director General, Medicover România.

Odată finalizată, aceasta va fi a treia tranzacție majoră a grupului Medicover în România în anul 2018. În prima jumătate a anului, Medicover a anunțat achiziția Spitalului Pelican din Oradea urmată de preluarea Centrului Medical Academica din București.

Medicover, companie internațională care oferă servicii medicale și de diagnostic, listată la bursa din Suedia – Nasdaq Stockholm, a raportat recent o creștere de 17,2% a veniturilor din România din prima jumătate a anului 2018, care s-au ridicat la 42,2 milioane euro. Medicover este prezent în România prin rețeaua de spitale și clinici Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

 

 

Citiți și despre: