Stiri: Sanatate

Medicover-Synevo inaugurează un departament de genetică

27.05.2014

Fondatorii Grupului Medicover-Synevo, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private în Europa Centrală şi de Est, au inaugurat un departament de genetică în Laboratorul Central Synevo România. Investiţia în noul departament se ridică la peste 200.000 euro.

De la 1 iunie pacienţii vor avea acces la teste de genetică la preţ accesibil, iar pentru început departamentul de genetică va furniza analiza cromozomială în sânge sau cariotipul constituţional, test util în diagnosticarea anomaliilor cromozomiale la nou-născuţi, la cuplurile cu infertilitate sau avorturi spontane, la pacientele cu insuficienţă ovariană sau cu amenoree etc.

 “România este o ţară foarte importantă în strategia Grupului Medicover, iar investiţiile în dotările din Spitalul Medicover şi Laboratorul Central Synevo sunt o dovadă a acestui interes major. Obiectivul nostru ca singura companie multinaţională de servicii medicale din România este să oferim clienţilor din România aceleaşi standarde europene şi aceleaşi servicii de calitate în cele 10 ţări în care suntem prezenţi” a declarat dl. Jonas af Jochnick, fondatorul Grupului Medicover-Synevo.