Stiri: Companii

MediHelp a semnat un parteneriat cu Allianz Țiriac

30.06.2014

MediHelp Internațional a semnat un parteneriat cu Allianz-Țiriac Asigurări. Astfel, începând cu luna iunie, MediHelp Internațional va distribui pe piața din România polițe de asigurare de sănătate Allianz-Țiriac pentru persoane fizice și pentru companii.

În baza colaborării cu Allianz-Țiriac, MediHelp Internațional va adăuga pachetele de asigurări de sănătate cu acoperire locală în portofoliul sau care a inclus, până acum, doar asigurări private de sănătate cu acoperire internațională.

Astfel, asigurările de sănătate SanaPro și SanaPlan oferite de Allianz Țiriac vor fi distribuite de MediHelp Internațional.

„Suntem fericiți că avem posibilitatea de a anunța un parteneriat pe termen lung cu Allianz-Țiriac, un jucător de top pe piața românească de asigurări. Acest parteneriat contribuie la menținerea standardelor de înaltă calitate pe care le-am stabilit  încă de la fondarea MediHelp Internațional, în 1999. Prin promovarea produselor de asigurări de sănătate Allianz-Țiriac, MediHelp va oferi mai multe soluții clienților săi, prin creșterea portofoliul nostru cu planuri de asigurări de sănătate cu acoperire locală, adecvate pentru orice cerere. Parteneriatul semnat cu Allianz-Țiriac înseamnă alăturarea celui mai important furnizor de asigurări de sănătate private din zonă cu o companie de asigurări pe care clienții se pot baza, ceea ce demonstrează că piața românească a ajuns la un nivel înalt de maturitate și de înțelegere a nevoilor consumatorilor. „, a declarat Zahal Levy, Președintele MediHelp Internațional.

Aurel Badea, Director Direcția Tehnică în cadrul Allianz-Țiriac  Asigurări a spus că parteneriatul cu MediHelp se aliniază direcției de dezvoltare a portofoliului de asigurări de sănătate al Allianz-Țiriac.

“Protecția sănătății propriilor angajați poate oferi companiilor un avantaj competitiv. Înțelegem faptul că nevoile companiilor active pe piața românească sunt dintre cele mai diferite, prin urmare oferta Allianz-Țiriac pentru protecția sănătății angajaților este una flexibilă, ce poate fi ușor adaptată în funcție de opțiunile specifice ale clienților. Aceeași flexibilitate și posibilitatea alegerii acoperirii potrivite în funcție de propriile nevoi o regăsim și la produsul de asigurare de sănătate destinat persoanelor fizice – SanaPro”, a continuat acesta.