Stiri: Sanatate

MedLife a deschis o nouă hyperclinică la Constanța

12.11.2014

MedLife a deschis o nouă hyperclinică, la Constanța, în urma unei investiții de 2 milioane de euro. Unitatea dispune de un centru de excelență în dermatologia estetică, DermaLife, și de echipamente medicale de top, unice în Constanța.

Hyperclinica are o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați, dispusă pe subsol, parter, mezanin și etaj și include 26 de cabinete medicale. Proiectul a fost dezvoltat printr-o finanțare acordată din partea Băncii Comerciale Române (BCR).

„Constanța reprezintă unul dintre orașele strategice pentru planul nostru de extindere și dezvoltare, fapt susținut și de investițiile pe care le-am realizat până acum în această localitate. Am achiziționat un laborator, am deschis o clinică de mari dimensiuni dotată cu echipamente medicale ce reprezintă o noutate chiar și la nivel internațional, am dezvoltat un centru de excelență în dermatologie estetică, am investit într-un departament performant de imagistică, și nu în ultimul rând am amenajat o farmacie proprie. Toate aceste dezvoltări ne vor ajuta să ne consolidăm poziția de lider în sud estul României și să devenim operatorul medical preferat atât de companii, pe segmentul corporate, cât și de plătitorii direcți, pe segmentul de fee for services”, a declarat Mihai Marcu, președintele Consiliului de Administrație MedLife.

Noua unitate oferă pacienților consultații și investigații complete pentru 22 de specialități medicale, precum și analize de laborator și farmacie. În plus, Hyperclinica din Constanța dispune de un departament de imagistică dotat cu un RMN 3T.

Centrul DermaLife reunește toată gama de servicii de dermatologie, de la investigații specifice bolilor de piele, până la diagnostic și tratament de ultimă generație.

„Constănțenii pot beneficia la ei acasă de un centru modern și de soluții complete pentru tratamentele estetice dar și pentru problemele la nivelul pielii. Rejuvenarea facială prin tehnica Dracula, tratamentul rozaceei, diagnosticarea cu acuratețe a tumorilor cutanate, refacerea volumelor feței și buzelor sunt doar câteva dintre procedurile cu care Centrul de Excelență DermaLife vine în întâmpinarea pacienților din Constanța”, a declarat Dr. Viviana Iordache.