MedLife

MedLife a mai preluat o companie de servicii medicale

23.01.2017

Furnizorul de servicii medicale MedLife a anunţat cumpărarea pachetului majoritar de 80% din Almina SRL, companie de servicii medicale prezentă pe piața din Dâmbovița și Ilfov cu opt centre medicale.

Almina SRL are o activitate de 20 de ani pe piața locală și este cel mai mare operator medical din județul Dâmbovița. Compania are în componență opt centre medicale – cinci în Târgoviște, două în Pucioasa și unul în Buftea – și două laboratoare (Târgoviște și Buftea), oferind pacienților săi servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator. Cele opt unități sunt dotate cu echipament medical performant și au la dispoziție o echipă medicală cu peste 125 de specialiști.

Conform reprezentanților companiei achiziționate, Almina SRL a înregistrat la nivelul primelor 9 luni ale anului 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 1,3 milioane de euro.

„Această achiziție marchează intrarea MedLife într-o nouă zonă geografică a României, contribuind implicit la consolidarea poziției la nivel național. Totodată, acest nou proiect aduce în portofoliul nostru cea de a 14-a achiziție de companii. În perspectivă avem în plan să continuăm politica de creștere prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Preluarea pachetului majoritar Almina SRL reprezintă cea de-a 14-a achiziție derulată până acum de grupul MedLife, ultimele patru având loc în mai 2016.

 

 

Citiți și despre: