Stiri: Sanatate

MedLife deschide prima hyperclinică în Brăila

23.11.2017

MedLife continuă planurile de extindere și deschide prima hyperclinică în Brăila, care pune la dispoziția brăilenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș. Investiția în noua unitate a fost de 700.000 de euro.

Hyperclinica MedLife Brăila se întinde pe o suprafață de 540 de metri pătrați și oferă pacienților servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 24 de specialități, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL și dermatologie. Noua unitate cuprinde sală de investigații gastroenterologice, un salon și 14 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din cca. de 60 angajați, medici și personal de suport.

“Inaugurarea unei noi hyperclinici și prima din Brăila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, susține planurile noastre de extindere și dezvoltare națională și ne bucurăm că putem oferi pacienților o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Am început în expansiune și continuăm în același ritm accelerat, urmând direcția pe care am anunțat-o încă de la începutul anului către investitorii și acționarii noștri. Vom prospecta în continuare piața în vederea extinderii la nivel național în orașele cu o populație medie, atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 19 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj și Ploiești.