Stiri: Sanatate

MedLife deschide un nou spital privat în Bucureşti

07.05.2015

MedLife a anunţat deschiderea celui de-al patrulea spital din București – Spitalul MedLife Titan. Funizorul ajunge, astfel, la un număr de nouă unități spitalicești în toată țara, cea mai mare acoperire a unui operator medical privat pe acest segment, din România.

Noul spital este rezultatul unei investiții de 1,4 milioane de euro și oferă pacienților servicii medicale multidisciplinare și investigații în regim de spitalizare de zi, în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pacienții având posibilitatea de a accesa serviciile oferite în cadrul spitalului pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

„Deschiderea noului spital MedLife Titan reprezintă, pe de o parte, răspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, în cei patru ani de la inaugurare, au fost diagnosticați și tratați peste 90.000 de pacienți, dar și o reconfirmare a expertizei noastre pe zona spitalicească și o adaptare a medicinei private din România la rezolvarea în cel mai scurt timp a problemelor pacientului. Până în prezent, investiția în cele două proiecte din zona Titan, hyperclinică și spital, s-a ridicat la valoarea de 2,2 milioane de euro. În perspectivă, spitalul MedLife Titan se va dezvolta cu servicii medicale în regim de spitalizare continuă, extinzând, astfel, gama patologiei rezolvate”, a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Noul spital se întinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafață de 1.800 metri pătrați. Acesta dispune, în prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o secție medicală, unde vor fi evaluate cazuri de medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie și o secție de chirurgie de zi, unde pacienții vor beneficia de intervenții de chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie și urologie, în condiții de spitalizare deosebite. Spitalul dispune de un bloc operator cu o sală de operație unde se poate efectua orice tip de intervenție chirurgicală, secție de anestezie și terapie intensivă, dotată cu aparatură performantă, precum și echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgență.