Stiri: Sanatate

Preluarea Nastimed

MedLife intră pe piaţa medicinei dentare

16.04.2015

MedLife a lansat o nouă linie de business, deschizând, la București, prima clinică cu profil de medicină dentară a companiei. Clinica DentaLife oferă, în premieră, pacienților din România, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș.

Astfel, existența unui sistem medical integrat, face posibilă colaborarea interdisciplinară între specialiști de medicină dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, ORL sau neurologie, realizarea unor investigații paraclinice de laborator, precum și posibilitatea efectuării anumitor manevre chirurgicale – toate în același loc.

Structurată pe două nivele, respectiv o suprafață de 400 mp, Clinica DentaLife cuprinde patru cabinete medicale, o sală de mici intervenții și un departament de radiologie dentară – toate acestea fiind dotate cu aparatură premium.

Valoarea investiției în noua clinică este de circa 500.000 euro. Unitatea pune la dispoziție pacienților, copii și adulți, următoarele servicii: stomatologie generală, chirurgie orală și oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, ortodonție, estetică dentară, stomatologie pediatrică, parodontologie, radiologie dentară, analize de laborator, precum și alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie și dermatologie estetică.

Adițional serviciilor tradiționale de stomatologie, în cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne și leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afecțiuni ale sinusului maxilar de cauză dentară, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen.

Pentru afecțiuni al căror tratament necesită anestezie generală, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buză, limbă, oase maxilare, glande salivare, pacienții vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele părți ale Sistemului MedLife.

„DentaLife reprezintă pentru noi mai mult decât o nouă linie de business, este clinica în care vom oferi atât adulților, cât și copiilor servicii complete din sfera medicinei dentare, pornind de la consultații generale de stomatologie, la investigații paraclinice, radiologie dentară și intervenții chirurgicale. Suntem, probabil, primul operator care va oferi soluții medicale integrate pentru o paletă largă de afecțiuni dentare indiferent de gradul de complexitate, sub un singur acoperiș. Noua clinică va deservi atât persoane fizice, cât și abonați, care vor avea la dispoziție pachete speciale. De asemenea, pe termen mediu și lung, vizăm inclusiv pacienți internaționali, care vor putea accesa serviciile noastre prin intermediul diviziei MedLife Internațional”, a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.