Medlife şi Regina Maria oferă gratuit servicii pentru persoanele rănite în clubul Colectiv

02.11.2015

Medlife şi Regina Maria au anunţat că îşi pun la dispoziţie, gratuit, serviciile medicale pentru persoanele rănite în cadrul clubului Colectiv din Bucureşti. Astfel, MedLife a anunţat că pune la dispoziție gratuit serviciul de chirurgie plastică din camera de gardă a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente în regim de ambulatoriu, pentru persoanele rănite, iar Reţeaua de sănătate Regina Maria a transmis că oferă gratuit spitalelor publice care au în îngrijire răniți, toate materialele sanitare de care va fi nevoie, pe toată perioada tratamentului.

„Suntem dispuși să asigurăm și intervenții de chirurgie plastică pacienților care au nevoie. (…) În acest moment, avem deja cadre medicale repartizate în unitățile medicale care au solicitat sprijinul”, au afirmat reprezentanţii MedLife.

În acelaşi timp, Reţeaua Regina Maria a anunţat că o echipă medicală de urgență dedicată acestei situații stă la dispoziție și le oferă gratuit tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală și tratament, consultații în ambulatoriu, medicamente și materiale sanitare și consiliere psihologică.

„Îi rugăm pe toți cei care au nevoie de ajutor să ne apeleze fără nicio rezervă”, au spus reprezentanţii companiei.

 

 

Citiți și despre: