Stiri: Stiri

Meet the MAN! – Marketing în era digitală, cu Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton

22.05.2014

Speakerul evenimentului Meet the MAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 3 iunie, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel este Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton.

Traversăm o perioadă în care aproape totul se întâmplă în mediul online. De aceea, am ales împreună cu Florin această temă pentru următorul eveniment deoarece considerăm că este important să ştii cum să faci această trecere, cum să te promovezi și să foloseşti uneltele pe care digitalul le pune la dispoziţie. Vom afla și ce e necesar să faci pentru a atrage clienţi într-un mediu dinamic şi în continuă schimbare – a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Taxa de participare este de 90 de lei, iar accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

DESFĂŞURĂTORUL EVENIMENTULUI

  • 18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee • 19:00 – Începutul evenimentului
  • 19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
  • 20:00 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
  • 20:20 – Q&A • 20:40 – Tombolă • 20:45 – Business Networking

Florin Câmpeanu are 15 ani experienţă în publishing şi peste 10 ani în domeniul marketingului digital. A dus Rentrop & Straton Group din era print în era digitală. Compania de marketing şi consultanţă în afaceri lansează anual peste 350 produse din zona de informaţii specializate, lucru ce a dus, firesc, la apariţia în grup a unei agenţii web.

Astfel, din 2006, Florin coordonează și activităţile Fokus Digital Services, agenţie ce oferă în prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuală, SEO, Google AdWords.

Informaţii complete despre eveniment pe site-ul Femei în Afaceri.

Meet the MAN Florin Campeanu