Stiri: Companii

Meet the WOMAN! cu Anna Heijker: Cum să-ţi construieşti brandul personal de la zero

23.09.2014

Anna Heijker, specialist în comunicare şi Owner Pitches & Presentations S.R.L., este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri pe 7 octombrie, la Capital Plaza Hotel din București.

Reîncepem evenimentele de business networking din această toamnă cu un subiect ofertant şi de interes, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reuşi să ne diferenţiem şi să rămânem în mintea oamenilor, chiar şi atunci când pornim la drum fără bani, ajutor sau cunoştinţe – a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Anna Heijker este una dintre cele mai cunoscute specialiste în comunicare, cu experienţă în Olanda, Australia, Vietnam şi România. S-a specializat în crearea unor mesaje puternice, atât în comunicarea orală, cât şi în comunicarea scrisă. A susţinut traininguri pe teme precum pitching, dezvoltarea abilităţilor de prezentare şi vorbire în public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comerţ Româno-Olandeză, Impact HUB Bucharest şi multe altelt, a jurizat competiţii de public speaking pentru English Speaking Union Romania şi a fost speaker la mai multe evenimente de business, printre care Zilele Biz şi VoluntEurope.

Taxa de participare este de 90 de lei, iar accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare. Înscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Meet the Woman! Anna Heijker