Stiri: Economie

Meet the WOMAN! – Miruna Enache (EY România), speakerul ediţiei din 3 noiembrie

28.10.2015

Ediţia din data de 3 noiembrie a Meet the WOMAN! o ara ca speaker pe Miruna Enache, Tax Partner Ernst & Young România. Evenimentul este organizat de Femei în Afaceri în București, la Ernst & Young Bucharest Tower Center, iar tema acestuia va fi „Afaceri de familie, familie de afaceri”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking care are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Fie că faceţi parte dintr-o afacere de familie, pe care aţi preluat-o şi pe care continuaţi să o dezvoltaţi, fie că plănuiţi să vă transformaţi afacerea într-un brand pe care să îl transmiteţi, la momentul oportun, tinerilor din familia voastră, este important să ştiţi care sunt particularităţile şi oportunităţile unui asemenea tip de afacere. Împreună cu Miruna Enache vom discuta despre tradiţie, despre modalităţi de a prelua un business şi a-l duce mai departe şi despre dezvoltarea spiritului antreprenorial în interiorul familiei ca element-cheie în succesul dezvoltării unei afaceri”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Miruna Enache este Partener în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală al EY România. De asemenea, aceasta este membru ACCA, consultant fiscal autorizat (CCF) şi expert contabil (CECCAR). Miruna Enache deţine o experienţă importantă în domeniul fiscal, acumulat în decursul celor 15 ani de când este consultant fiscal.

Accesul la eveniment:

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Programul evenimentului:

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecarei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:20 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:35 – Q&A
20:55 – Tombola cu premii oferite de parteneri
21:00 – Business Networking