Mega Image a deschis cel mai mare magazin al reţelei, în Bucureşti

28.12.2015

Lanţul de supermarketuri Mega Image a deschis săptămâna trecută cel de-al patrulea Concept Store din Capitală, în zona Băneasa. Acesta este cel mai mare magazin al reţelei din ţara noastră, având o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi.

Noul magazin are 400 de locuri de parcare şi o staţie pentru încărcarea automobilelor electrice.

Staţia pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat, este un proiect pilot, care oferă posibilitatea tuturor clienţilor să utilizeze o priză cu putere AC22KW care va încărca un automobil electric în aproximativ 1 oră şi 30 de minute.

Pe lângă acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie – care include o gamă largă de brânzeturi vrac, peste 70 de brânzeturi din România și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea brânzeturilor.

“Prin noul Concept Store din Băneasa, care devine cel mai mare magazin din rețeaua noastră, ducem la un nou nivel confortul și experiența la cumpărături pe care le oferim clienților noștri. În același timp, noul magazin ne consolidează prezența în zona de nord a capitalei și ne permite să oferim comunității din zonă cel mai nou Concept Store. Este, de fapt, angajamentul nostru de a oferi mult mai mult decât o gamă variată de produse de calitate, accesibile, cât și de a aduce comunităților tot ce au nevoie pentru a face cumpărături într-un mod plăcut,” afirmă Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.

Noul magazin Mega Image din Băneasa este ușor accesibil pentru locuitorii întregii zone de nord a capitalei, precum și pentru clienții din zonele de birouri. Mai mult, acesta va dispune de cea mai recentă inovație în materie de design exterior, o fațadă dinamică bazată pe tehnologie cu leduri. Este o premieră în materie de fațade, fiind realizată dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație a partenerului Philips.

Comunitatea din zona Băneasa va beneficia, în cadrul parcării noului magazin, și de o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Este un proiect pilot, care oferă posibilitatea tuturor clienților să utilizeze o priză cu putere AC22KW, type 2 care va încărca complet un automobil electric în aproximativ 1 oră și 30 de minute.

Cu scopul îmbunătățirii permanente a experienței clienților la cumpărături, Mega Image va implementa pentru prima oară în Concept Store Băneasa noua uniformă pentru toți angajații, realizând astfel încă un pas către o interacțiune mai plăcută a clienților cu aceștia.

„Selecția produselor în cadrul noului nostru Concept Store este unică și aduce cu adevărat inspirație. Clienții vor regăsi în magazin produse de calitate, specialități autentice prin care pot face noi descoperiri culinare. În aceasta constă, de fapt, premiera noului Concept Store din Băneasa: descoperiri spectaculoase și inspirație fără limite”, adaugă Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

 

 

Citiți și despre:

  • Mega Image ajunge la 345 de magazineMega Image ajunge la 345 de magazine Mega Image deschide astăzi unui nou magazin în județul Ilfov. Unitatea este situată în Buftea, pe Strada Lalelelor nr. 8 şi are format Shop&Go. Suprafaţa de vânzare al magazinului este de aproximativ 102 […]
  • Profi a deschis un nou magazin în ClujProfi a deschis un nou magazin în Cluj Retailerul Profi a deschis, la finele acestei săptămâni, un nou magazin în Cluj-Napoca, reţeaua retailerului din această localitate ajungând la 15 unităţi, în timp ce la nivel naţional compania numără 255 de […]
  • Mega Image a inaugurat trei noi magazine Shop&GoMega Image a inaugurat trei noi magazine Shop&Go Mega Image a inaugurat trei magazine Shop&Go, în Popeşti Leordeni, Sinaia şi Bucureşti, ajungând astfel la 429 de unităţi în România. Cele trei unităţi deschise se află pe strada Popeşti Vest, numărul 15 […]
  • Mega Image deschide un nou magazin în BucureştiMega Image deschide un nou magazin în Bucureşti Mega Image deschide vineri un nou magazin în Bucureşti. Noua unitatea va avea formatul Shop&Go şi este situată pe Bulevardul Eroii Sanitari. După această deschidere, retailerul va ajunge la 344 de […]
  • Mega Image deschide un nou magazinMega Image deschide un nou magazin Mega Image a anunţat că va dechide mâine unui nou magazin în județul Ilfov, în comuna Ciorogârla, retailerul ajugând astfel la 319 de unităţi în România. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ […]