Slide

Stiri: Retail

Mega Image a lansat un concept corner cu produse pentru un stil de viață echilibrat

16.01.2015

Mega Image a lansat Equilibrium Health & Wellness, un nou concept corner specializat, cu produse pentru un stil de viață sănătos. Astfel, retailerul oferă consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural.

Având o suprafață de 130 metri pătrați, noul concept corner este integrat în magazinul Concept Store Piața Sudului, București și include o selecție de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum produse alimentare bio, condimente, semințe și germeni, raw-vegan, nutriție sportivă, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curățat bio.

“Un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural este cea mai potrivită alegere pentru o viață frumoasă. După ce anul trecut am oferit consumatorilor noștri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuăm în acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alături de toți consumatorii noștri pentru care un stil de viață sănătos reprezintă deja o alegere asumată”, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Noul concept va oferi consumatorilor preocupați de un stil de viață sănătos o experiență completă de cumpărături și toată susținerea de care au nevoie pentru a înțelege și adapta cât mai plăcut produsele în viața de zi cu zi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect față de natură, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializați, consultanță la raft, materiale explicative și educaționale, activități în magazin și degustări.