Stiri: Stiri

Mega Image continuă extinderea la nivel local

01.11.2013

Lanțul de supermarketuri Mega Image se va mări cu 11 noi magazine pâna la finalul lunii curente. Extinderea acestor tipuri de magazine a tot continuat anul acesta, cu cele 11 noi locații Mega Image urmând să ajungă la un total de 270 de magazine.

Primul magazin din noua serie va fi inaugurat în Capitală la finele acestei săptămâni, notează agenția Mediafax. Noul Mega Image din București care se va încadra în conceptul Shop&Go este locat pe Bulevardul Iuliu Maniu şi are o suprafaţă de vânzare de 131 metri pătraţi. După deschiderea magazinului, retailerul ajunge la o reţea de 261 de supermarketuri.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Ab Cool Food. Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare reţea de supermarketuri din România, cu o prezenţă în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (150) şi Shop&Go (99). Anul trecut, Mega Image a obţinut un profit de 3,5 ori mai mare decât în 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifră de afaceri cu 44% mai ridicată, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Sursă: Mediafax