Stiri: Retail

Mega Image deschide mâine un nou magazin Shop&Go

13.03.2014

Mega Image a anunțat că va deschide un nou magazin Shop&Go în Capitală, retailerul ajungând astfel la 300 de unități în România. Prin această nouă inaugurare, Mega Image îşi consolidează poziţia drept cel mai mare lanţ de supermarket-uri de pe piaţa locală de retail.

Oficial, noua unitate se va deschide mâine, 14 martie, și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96 metri pătrați.

Înainte de deschiderea magazinului cu numărul 300, Mega Image a inaugura alte patru magazine Shop&Go în data de 7 martie.

“Vom continua să fim aproape de comunitățile din cartierele din București, astfel încât să răspundem nevoilor clienților noștri și să le oferim cea mai bună ofertă de produse la prețuri competitive. În tot ceea ce facem, ne bazăm pe inovație și, în final, oferta de produse, serviciile și experiența din magazin sunt la cel mai înalt nivel de calitate. De exemplu, prin cele două magazine Concept Store deschise, cât și prin lansarea magazinului AB Cool Food, consumatorii pot descoperi o nouă experiență culinară și un sortiment unic de produse,” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Per total, rețeaua deține în România 168 de magazine Mega Image, 131 de unități Shop&Go şi un magazin sub conceptul AB Cool Food.

În plus, până la finele acestui luni, Mega Image urmează să mai deschidă alte două magazine.