Stiri: Retail

Mega Image îşi mută sediul central

22.02.2016

Mega Image și Anchor Grup au semnat pentru mutarea sediului central al retailer-ului în Plaza România Offices. Decizia de relocare vine în condiţiile necesităţii unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al companiei. Spațiul, având o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup.

„Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și, în general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine, iar una dintre prioritățile noastre este să oferim condiții de lucru moderne pentru toți colegii noștri, inclusiv cei care își desfășoară activitatea în sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

Proiectul este, de fapt, o extensie a centrului comercial Plaza România, transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe lângă această suprafață, sediul central al retailerului va dispune și de locuri de parcare dedicate, atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

„Colaborarea de succes dintre Mega Image și Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016, sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru – Plaza Romania Offices. Așadar, ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitățile unui spațiu modern de birouri și, în același timp, de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă. Gradul de satisfacție al angajaților ar trebui sa fie un indicator important pentru toate companiile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gândit chiar de la început să construim un spațiu de lucru eficient și să fructificăm sinergia dintre destinația de shopping și relaxare Plaza România și zona de birouri, la un pas distanță”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie, iar numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.