Mega Image se apropie de 500 de magazine în România

25.10.2016

Mega Image a anunţat deschiderea a două noi magazine, unul în Bucureşti şi celălalt în judeţul Ilfov, astfel că reţeaua companiei ajunge la un total de 493 de unităţi la nivel naţional, potrivit unui comunicat de presă.

Shop&Go Cireşar 12 este situat în str. Cireşar nr. 12, bl. 1, Bragadiru, judeţul Ilfov. Acesta are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96 mp.

Shop&Go Camil Ressu 12 este situat în str. Camil Ressu nr. 12, bl. B5 Bis, parter, sector 3, Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 75 de metri pătraţi.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 493 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 493 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (220), Shop&Go (271), Gusturi Româneşti (2).

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează la ora actuală pe trei continente.

 

 

Citiți și despre: