Mega Mall a lansat sezonul de reduceri

24.07.2015

Mega Mall a anunţat lansarea sezonului de reduceri estivale cu o campanie promoțională, prin care își răsplătește clienţii cu peste 20.000 de premii instant, în valoare totală de peste 55.000 de euro. În cadrul campaniei „Vacanță la Mega Mall”, cei care își fac cumpărăturile în centrul comercial, în perioada 11 iulie – 23 august, primesc un cadou garantat, la achiziții de minimum 250 de lei.

De asemenea, până pe 23 august, vizitatorii Mega Mall se pot bucura de sezonul de reduceri, care le aduce discount-uri de până la 70% la toate categoriile de produse și servicii, de la fashion și beauty, până la home&deco și tech.

Pentru a participa la campanie, cumpărătorii trebuie să prezinte bonurile ce însumează 250 de lei la biroul InfoPoint de la parterul Mega Mall, să completeze formularul de participare și să descopere ce au câștigat dintre cele peste 20.000 de premii.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial deschis în ţara noastră de fondul de investiții NEPI, în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Mall-ul găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii.

 

 

Citiți și despre: