Stiri: Fără categorie

Mega Mall va aduce în România primul cinematograf 4Dx

04.03.2015

Centrul commercial Mega Mall va aduce pe piața din România primul cinematograf Cinema City 4Dx. Mall-ul urmează să fie inaugurat pe data de 23 aprilie, în zona Arenei Naționale din Bucureşti. Astfel, una dintre cele mai extinse zone din noul centru comercial va fi ocupată de către noul multiplex Cinema City, care este în acelaşi timp cel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de cel mai important operator local de cinema.

4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei. Tehnologia oferă o experiență pentru toate cele 5 simțuri.

Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D.

Per total, multiplex-ul din Mega Mall va cuprinde 14 săli digitale performante, dintre care o sală Cinema City 4Dx. Pentru cea mai bună experienţă cinematografică, toate sălile beneficiază de cea mai nouă tehnologie în materie de proiecție și sunet, iar pentru confortul total al spectatorilor, scaunele au fost create de designeri italieni şi amenajate în formă de amfiteatru.

„Ne dorim ca Mega Mall să fie o destinație completă, unde bucureștenii să se poată bucura de o experiență de entertainment hi-tech, cu totul deosebită. Prin integrarea celor mai noi tehnologii și prin digitalizarea multora dintre spațiile dedicate divertismentului, Mega Mall va deveni următorul hub al tehnologiei”, a declarat Sorin Scîntei, general manager al Mega Mall.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, companie ce are în portofoliu centre comerciale din România precum Mall Promenada din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.