Slide

Stiri: Retail

Mega Mall va fi deschis pe 23 aprilie

02.02.2015

Centrul comercial Mega Mall va fi deschis pe data de 23 aprilie şi va oferi bucureștenilor cea mai variată gamă de branduri și de modalități de petrecere a timpului liber. Centrul comercial, situat în imediata apropiere a Arenei Naționale, vine astfel cu experienţă completă de shopping şi divertisment, reunind sub același acoperiș cele mai căutate domenii de către bucureşteni, de la fashion, sport, tehnologie, la home and deco şi entertainment.

Mega Mall va avea peste 200 de magazine, printre care se află și cele mai mari reprezentanțe din România ale unor branduri de renume, precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

„La mai puţin de un an de la turnarea fundaţiei celui mai nou mall din București, în februarie 2014, majoritatea retailerilor principali ai acestuia au început deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2000 de muncitori. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri”, a afirmat dezvoltatorul centrului comercial.

De asemenea, mall-ul va cuprinde o zonă de entertainment diversificată. Este vorba de un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru World Class dotat cu o piscină semi-olimpică, un nou concept de loc de joacă pentru copii, precum și un sports bar. Zona de food court va ocupa un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi va găzdui restaurante si fast food-uri variate cu specific internaţional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

În plus, clienţii centrului comercial vor avea la dispoziţie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflându-se pe acoperişul complexului.

“Mega Mall aduce bucureştenilor în acelaşi spaţiu cea mai mare varietate, atât de branduri, cât şi de activităţi. Doar imaginaţi-vă că vă începeţi ziua cu un mic dejun la una dintre cafenele, după care vă bucurați de mișcare în piscina aflată la doar un etaj distanță. Va puteţi relaxa plimbându-vă pe aleile largi şi intrând în magazinele voastre preferate. După masa de prânz, puteţi vedea unul dintre cele mai noi filme ale sezonului, care rulează la cinematograful din centrul comercial. Încheiaţi ziua cu o cină cu specific american, în timp ce vă bucuraţi de un concert live sau o transmisiune sportivă în cadrul sports bar-ului. Aceasta este doar o idee din multele în care poţi petrece o zi la Mega Mall”, a declarat Sorin Scîntei, general manager al Mega Mall.

Centrul comercial Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, care mai are în portfoliu mall-uri precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.