Stiri: Constructii

Merck România, cel mai nou chiriaş al Green Court Bucharest

21.06.2017

Compania farmaceutică Merck este cel mai nou chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest. Compania s-a mutat în noul spațiu de birouri, cu o suprafață de aproape 700 metri pătraţi. Tranzacția a fost intermediată de agenția Knight Frank, prin consultantul Oliver Derksen.

„Conceptul din spatele proiectelor noastre – „Workplaces by Skanska” creat plecând de la nevoile chiriaşilor se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriaşilor şi construcţiile verzi. Implementarea conceptului în Green Court Bucharest e validată încă o dată de parteneriatul cu Merck, companie de vârf din domeniul farmaceutic, cu o reputaţie impecabilă şi tradiţie îndelungată. Echipa Merck căuta o locaţie, care să îi asigure eficienţa, productivitate şi vizibilitate – atribute pe care Green Court Bucharest le oferă din plin”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Merck a fost fondată în 1668 și este prezentă în 66 de țări, având 50.000 de angajați la nivel mondial. Ambiția companiei Merck este de a fi un partener și un nume de încredere pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferind promisiunea de a îmbunătății viața pacienților cu ajutorul medicamentelor inovative ca soluții terapeutice de valoare.

„Compania Merck România avea nevoie de spaţiu suplimentar deoarece echipa urma să se mărească, în plus îşi dorea un sediu mai vizibil şi care să reflecte noua imagine a companiei. În Green Court am reuşit să creăm un spaţiu aerisit şi eficient ce a devenit inspiraţie pentru echipă. Credem că alegerea inspirată a unui spaţiu de birouri este o investiţie în afacere şi echipă”, a spus Laura Pricopciuc, Communications responsible Merck România.