Stiri: Retail

Mercur Center, nominalizat la două competiţii importante din Real-Estate și Arhitectură

24.11.2016

Centrul comercial din Craiova, Mercur Center, a obținut două nominalizări în cadrul a două dintre cele mai importante evenimente pentru piața de real-estate și arhitectură din ţara noastră. Aşadar, la doar patru luni de la redeschidere, după lucrările de modernizare desfășurate, Mercur Center a fost nominalizat la categoria Best Refurbishment of the Year, în cadrul evenimentului CIJ Awards Gala, cara va avea loc pe 8 decembrie, în București.

În plus, centrul comercial a fost proiectul nominalizat și în cadrul celei de-a 12-a ediții a Premiilor Bienalei Naționale de Arhitectură.

CIJ Awards Gala se numără printre cele mai importante evenimente de premiere în domeniul real-estate din ţară şi premiază anual cele mai bune proiecte, tranzacții, companii și lideri ai pieței imobiliare.

“Sunt nominalizări care ne onorează și care vin să încununeze un proiect de modernizare reușit, reconstruit la cele mai înalte standarde internaționale și pregătit să facă față exigențelor în materie de modă și divertisment. Mercur Center este fără îndoială un proiect care a adus plusvaloare orașului, craiovenilor și celor care vizitează capitala Olteniei. Ne menținem promisiunea făcută la redeschidere, aceea de a deveni principala opțiune pentru cumpărături și pentru petrecerea timpului liber de calitate pentru întreaga familie. Permanent vom continua să îmbunătățim mixul de branduri și serviciile pe care le oferim clienților noștri”, a declarat Dumitru Răduț, director general Mercur Center.