Stiri: Logistica

Mersul Trenurilor de Paste 2021

Mersul Trenurilor de Paşte 2021. Anunţul făcut de CFR

20.04.2021

Mersul Trenurilor de Paşte 2021. CFR Călători a anunţat că va suplimenta, în perioada 30 aprilie – 4 mai, numărul trenurilor către cele mai solicitate destinaţii cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte. Astfel, vor fi asigurate legături suplimentare cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi/Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj-Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

CFR Călători recomandă călătorilor să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie şi să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

Mersul Trenurilor de Paşte 2021. Bilete de tren

  • Biletele pot fi cumpărate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale:
  • online – de pe www.cfrcalatori.ro
  • de la automatele de vânzare bilete din gări
  • direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism)

Reduceri importante

„Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipaţie discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a anunţat compania naţională de transport feroviar.

Citeşte şi Director CFR Călători. Cine va prelua această funcţie începând cu data de 20 aprilie?