Slide

Stiri: IT&C

SD Worx People preia Romanian Software

Messer vrea să intre în acționariatul Resity Technologies

12.06.2024

Messer vrea să intre în acționariatul Resity Technologies. Consiliul Concurenței a anunțat că analizează tranzacția prin care Messer SE&Co intenționează să intre în acționariatul Resity Technologies D.O.O, împreună cu Delta Holding D.O.O.

Activitatea companiilor

Messer SE&Co., Germania, are ca principal obiect de activitate producția și distribuția de gaze industriale, speciale și medicale. Compania face parte din grupul Messer, prezent pe piața din România.

Delta Holding D.O.O., Serbia, deținea, înaintea tranzacției, compania Resity Technologies D.O.O. Delta Holdings se ocupă cu contabilitatea, evidența contabilă, auditul și consultanța fiscală. Firma face parte din Grupul Delta Holding, care generează cifră de afaceri în România prin intermediul companiilor din grup.

Resity Technologies D.O.O., Serbia, oferă suport pentru mai multe module și platforme SAP în piața sectorului IT.

Messer vrea să intre în acționariatul Resity Technologies. Legea Concurenței

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citește și Majorarea salariului minim pe economie din iulie 2024: Care sunt implicațiile creșterii?