METAL SHOW & TIB 2019 Romexpo

METAL SHOW & TIB 2019 începe marți, la Romexpo

13.05.2019

Marți, 14 mai, începe, la Romexpo, METAL SHOW & TIB 2019, cel mai mare târg tehnic din ultimii 10 ani din România. Astfel, între 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie își așteaptă clienții la METAL SHOW & TIB cu premiere și oferte de neratat.

METAL SHOW & TIB 2019 Romexpo. Tehnologii de ultimă generație

METAL SHOW & TIB 2019 reprezintă o unificare a pieței târgurilor industriale și o ocazie unică de a vă documenta direct de la specialiști, de a compara oferte, de a face achiziții și de a identifica noi parteneri de afaceri. Târgul oferă acces la tehnologii de ultimă generație, la cele mai noi tendințe din industrie și numeroase beneficii atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori.

Ce vei găsi la METAL SHOW & TIB 2019:

 Lideri din industrie precum Amada, Trumpf, Iscar, Bystronic, Fanuc, GreenBau, Mazak, Salvagnini, Mapal, Ceratizit și mulți alții

 180 companii din 14 țări: Belgia, Bulgaria, China, Elveția, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, România, Spania, Turcia și Ungaria, care ocupă o suprafață expozițională de 15.000 mp

 Peste 280 brand-uri de renume din următoarele domenii: prelucrarea tablelor, prelucrări prin așchiere, debitare cu laser, plasmă și jet de apă, scule de precizie și dispozitive de prindere, automatizări și robotică, sudură, soluții CAD-CAM, tratamentul suprafețelor, prelucrări mecanice, inginerie electrică și energetică, inginerie mecanică, pompe, compresoare și componente, hidraulică, furnizori industriali, soluții SMART FACTORY și Industrie 4.0.

 Demonstrații LIVE pe 6 lasere industriale și peste 90 de utilaje în funcțiune care vor oferi un adevărat show tehnologic.

 DISCOUNTURI EXCLUSIVE prin care firmele oferă reduceri majore numai pe perioada târgului.

 Conferința Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor. Evenimentul creează un cadru specializat de networking între firmele/instituțiile/asociațiile de profil și specialiștii din industrie.

METAL SHOW & TIB 2019 Romexpo. Accesul este gratuit

Accesul în cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online.

Vizitatorii pot descarcă invitația gratuită pe www.metalshow-tib.ro.

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B2:

14 – 16 mai 2019: 09.00 – 17.00
17 mai 2019: 09.00 – 16.00

”Vino să simți puterea tehnologiei la METAL SHOW & TIB 2019 – între 14-17 mai, la Romexpo-București!”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Citește și Conferința Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor – Metal Show & TIB 2019 va avea loc pe 14 mai. Agenda evenimentului

 

 

 

Citiți și despre: