METAL SHOW & TIB 2020

METAL SHOW & TIB 2020, reprogramat pentru perioada 29 septembrie – 2 octombrie

24.03.2020

METAL SHOW & TIB 2020. Romexpo a anunțat că METAL SHOW & TIB, expoziţia numărul 1 din România dedicată industriei pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, se amână pentru perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2020.

METAL SHOW & TIB 2020. Măsuri de protecție

Decizia a fost luată ca o măsură de protecţie necesară în urma reglementărilor actuale ale instituţiilor statului cu privire la pandemia de coronavirus (COVID-19) şi concomitent cu examinarea atentă şi evaluarea situaţiei actuale împreună cu o parte din expozanţii METAL SHOW & TIB.

Interdicții de călătorie

În ultima perioadă, interdicțiile de călătorie din cauza preocupărilor legate de virus au afectat un număr mare de participanți. În acest context, reprezentanții Romexpo spun că sănătatea şi siguranţa expozanţilor, a vizitatorilor şi a angajaţilor este o prioritate pentru noi toţi.

”Apreciem răbdarea și sprijinul partenerilor în aceste momente dificile, fără precedent. Prin amânarea evenimentului, ne dorim să menținem calitatea cu care v-am obişnuit.

Prin urmare, schimbăm doar perioada: 29 septembrie – 2 octombrie 2020. METAL SHOW & TIB rămâne acelaşi”, au afirmat reprezentanții Romexpo.

METAL SHOW & TIB 2020. Târgul numărul 1 din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor, tehnologiilor și echipamentelor industriale

Organizat anual, METAL SHOW & TIB este târgul numărul 1 din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor, tehnologiilor și echipamentelor industriale. Timp de patru zile, profesioniștii industriei vin să prezinte în acest hub unic și interactiv cele mai noi echipamente, produse și tehnologii SMART.

Nicio altă expoziție nu oferă o imagine de ansamblu atât de completă și bine structurată a industriei “grele”. Structura acestei ediții răspunde și mai mult nevoilor pieței și oferă noi contacte de afaceri.

Mai multe informații se găsesc pe metalshow-tib.ro

Citește și Corteva Agriscience a lansat Inatreq™ Active pe piața europeană

 

 

 

Citiți și despre: