Slide

Stiri: Sanatate

Grupul E-INFRA

Metropolitan Life a lansat o soluție de protecție pentru situații medicale neprevăzute

03.04.2015

Metropolitan Life lansează pe piaţa locală clauza de asigurare Top Protect, prin care oferă românilor acces la medici de renume internațional, precum și la facilități medicale de top la nivel mondial, în situații medicale grave precum cancer sau anumite intervenții chirurgicale.

Top Protect, o soluție inovatoare și unică în România, oferită prin parteneriatul Metropolitan Life cu Best Doctors, poate fi atașată polițelor noi de asigurare de viață cu componentă de economisire și acoperă cheltuieli medicale de până la 1 milion de euro pe an și 2 milioane de euro pe viață.

“Românii economisesc tot mai mult pentru planurile de viitor dedicate copiilor,  familiei și acumulării pentru pensie. Grija pentru viitor înseamnă mai mult decât atât. Uneori, ne confruntăm cu evenimente neprevăzute, precum situații medicale, care pot împiedica împlinirea planurilor pe care le avem și pentru care avem nevoie de protecție, mai ales atunci când este necesar tratament în străinătate. Metropolitan Life preia grijile financiare și asigură, prin soluția inovatoare Top Protect, accesul la tratament de specialitate la instituții de renume mondial și siguranța planurilor de viitor”,a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Noua clauză de asigurare se adresează celor cu vârsta de până la 64 de ani care achiziționează o asigurare de viață cu componentă de economisire.

Totodată, clienții au acces la o serie de beneficii unice, suplimentare acoperirii cheltuielilor pacientului pentru tratamentul în străinătate. Beneficiile asigură o a doua opinie medicală și un diagnostic bazat pe analiza în profunzime a documentelor medicale de către un expert medical de clasă mondială. De asemenea, prin Top Protect, beneficiarii au confortul și susținerea oferite de prezența unui membru al familiei în străinătate pe toată perioada tratamentului, cheltuielile de transport și cazare fiind incluse în pachet. Nu în ultimul rând, soluția de protecție oferăclienților pe perioada spitalizării,unbeneficiu în numerar de până la 100 de euro pe zi, timp de maximum 60 de zile,și acoperă cheltuieli de până la 50.000 de euro la întoarcerea în România, pentru medicamentele achiziționate în vederea continuării tratamentului.

România este prima țară din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa unde grupul MetLife, din care face parte Metropolitan Life, lansează Top Protect.