Stiri: Companii

Metropolitan Life va avea un nou CEO, de la 1 octombrie

06.09.2017

Metropolitan Life anunţă numirea Carminei Dragomir în funcția de CEO în România, începând cu data de 1 octombrie 2017, după primirea aprobărilor din partea autorităților. Ea va prelua această funcţie de la Emilia Bunea, care a condus cu succes operaţiunile Metropolitan Life din România în ultimii trei ani.

Carmina Dragomir se alătură Metropolitan Life România după ce a deținut cu succes poziția de Deputy CEO& COO al MetLife Italia, în ultimii trei ani.

Din noua sa funcție, aceasta va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head MetLife, Europa Centrală și de Vest. Experiența sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 și include poziții de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România.

„Este o reală oportunitate să mă întorc la ceea ce consider a fi una dintre piețele cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune. Consider că Metropolitan Life poate juca un rol esențial în modelarea viitorului pieței de asigurări din România și sunt onorată să conduc o echipă formată din unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu”, a declarat Carmina Dragomir.

Emilia Bunea a condus operaţiunile Metropolitan Life din anul 2014, în funcția de CEO. În timpul carierei sale la Metropolitan Life, Emilia Bunea a consolidat operaţiunile companiei pe plan local şi a dezvoltat o echipă puternică de profesionişti şi talente.

„Sunt mândră de realizările Metropolitan Life. În ultimii trei ani am crescut în mod semnificativ ponderea produselor de protecție, gradul de conștientizare asupra brand-ului la nivel local şi implicarea angajaților atât pe plan local, cât şi la nivel mondial. Mulțumesc echipei, consultanţilor și partenerilor de business, care au făcut toate aceste realizări posibile: m-am bucurat de fiecare clipă a călătoriei noastre împreună!”, susține Emilia Bunea.