Stiri: Logistica

Carduri contactless Metrorex

Metrorex are un nou director general interimar. Cine a preluat această funcție?

03.07.2019

Metrorex director general interimar. Consiliul de Administrație al Metrorex îl numește pe Marin Aldea, director interimar. Mandatul acestuia este valabil pentru o perioadă de patru luni. De asemenea, există posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maxim șase luni, începând cu data de 03.07.2019, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Marin Aldea îl înlocuiește în funcția de director general pe Dumitru Șodolescu, al cărui mandat a expirat pe 2 iulie 2019.

Metrorex director general interimar. Experiența deținută de Marin Aldea

Noul director interimar al Metrorex deține o experiență de 28 ani în cadrul Metrorex, de 17 ani deținând funcții de conducere în cadrul societății.

Marin Aldea a mai fost director general în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017, selectat și numit în conformitate cu OUG109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Metrorex director general interimar. Studiile lui Marin Aldea

Noul director general al Metrorex este absolvent al Universității Politehnica București. Acesta are calificare de inginer și are obținută diplomă de economist, cu specializarea Finanțe Contabilitate. De asemenea, el deține un master cu specializare în Managementul întreprinderilor de Servicii Publice.

Citește și PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019 va avea loc pe 17 iulie