Metrorex promovează lectura

14.07.2016

Asociind dorința de cunoaștere și utilizarea eficientă a timpului de către călători cu interesul pentru răspândirea cuvântului scris, Metrorex realizează proiecte cu diferiți parteneri prin care promovează obiceiul lecturii în metrou.

Astfel, în perioada 18-22 iulie, în intervalul orar 9-11, iubitorii de lectură sunt invitați pe Magistrala 2: Pipera – Berceni să participe la proiectul comun lansat de Metrorex în parteneriat cu editura Litera, „Cartea la metrou”.

Călătorii surprinși citind o carte vor primi de la voluntarii prezenți la metrou, încă o carte, aleasă din colecții consacrate.

„Am încurajat multe proiecte legate de lectură, este relevant faptul că în metrou au fost oferite gratuit călătorilor, în ultimii doi ani, zece mii de cărți. În cel mai firesc mod, vom continua să oferim călătorilor noștri oportunitatea lecturii în metrou”, declară Marin ALDEA, director general Metrorex.

Societatea este convinsă că acest proiect va avea succes și își va atinge obiectivul principal, acela de a asocia metroul cu un spațiu al artelor, al lecturii, plăcut, cu o atmosferă pozitivă, educativă. De asemenea, invită călătorii să împărtășească impresiile despre proiect folosind hashtag-ul #cartealametrou pe pagina de facebook/metroul.tanar.

 

Citiți și despre: