Stiri: Companii

Micro-spectrometrul Hamamatsu

Micro-spectrometru Hamamatsu de mărimea unui vârf de deget

06.11.2023

Micro-spectrometrele Hamamatsu oferă toate performanțele unui spectrometru policromatic într-o capsulă compactă de dimensiunea unui vârf de deget. Această dimensiune mică a fost obținută utilizând un sistem de tip barieră reflectorizantă, realizată prin nanoimprimare și un senzor de imagine CMOS cu o fantă gravată.

Capabilitatea unui spectrometru policromatic într-o capsulă compactă

Micro-spectrometrul C12880MA are o gamă spectrală de 340nm-850nm și este proiectat pentru o integrare ușoară în echipamente portabile de măsurare (funcție de sincronizare integrată). Acest senzor de spectru miniatural are sensibilitate ridicată, capsulă etanșă (siguranță la funcționarea în condiții de umiditate), rezoluție spectrală maximă de 15 nm și funcție de declanșare electronică. Dimensiunea este de numai 20,1 mm x 12,5 mm x 10,1 mm, iar masa este de 5g.

Micro-spectrometru Hamamatsu – exemple de aplicații posibile

Ca exemple de aplicații posibile se pot evidenția: inspecție alimente; biometrie (POC); testere iluminare; dispozitive de monitorizare și control a calității apei și alte dispozitive de monitorizare mediu; etc.

Modulul C13016, ilustrat mai jos, combină micro-spectrometrul C12880MA cu un circuit de evaluare care poate fi controlat convenabil printr-o conexiune USB la computer. Acest modul este ideal pentru testarea inițială, precum și pentru integrarea în dispozitive portabile de măsurare.software-hamamatus

Cu software-ul de evaluare inclus și rezoluția mare analog-digitală, acest modul facilitează preluarea datelor de spectru cu înaltă calitate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați site-ul web RS, număr de stoc 200-9489.

Despre Hamamatsu Photonics

Hamamatsu Photonics este unul dintre liderii mondiali în producția de componente și sisteme optoelectronice. Filosofia corporativă a companiei pune în evidență progresul fotonicii prin cercetări ample, conducând la produse de ultimă generație. Toate produsele sunt proiectate să acopere întregul spectru optic și să ofere soluții pentru o mare varietate de aplicații, inclusiv instrumente analitice, de consum, industriale și medicale.

Autor: Grămescu Bogdan

Aurocon COMPEC SRL

 

 

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email:compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Parteneri: RS ComponentsSICK, STASTOHitachi

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/regula-celor-patru-factori-de-cost-pentru-cablurile-de-calitate-industriala/