Stiri: Companii

Microberaria Bere Bucuresti de Cartier

Microberăria Bere București de Cartier primește o finanțare de la OTP Bank

02.07.2019

Microberăria Bere București de Cartier. OTP Bank România a anunțat că finanțează construcția microberăriei Bere București de Cartier. Aceasta se află situată în localitatea Corbeanca, Ilfov. Microberăria urmează să aibă o capacitate de producție de 24.000 de sticle de bere în fiecare lună. Nivelul este de trei ori mai mare față de capacitatea actuală a companiei.

Microberăria Bere București de Cartier. Investiția totală

Investiția totală a proiectului este de 240.000 dolari. Din această sumă, finanțarea acordată de către OTP Bank reprezintă 160.000 dolari.

Fabrica este concepută pentru producția de bere artizanală a brandurilor Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor. La acestea se vor adăuga curând alte trei mărci.

Microberăria Bere București de Cartier. Când va fi operațională fabrica?

Unitatea de producție complet automatizată va fi operațională din toamna acestui an. În plus, fabrica încorporează și linii de îmbuteliere și etichetare. Pentru proiectarea și construcția utilajelor, compania a colaborat cu ingineri și tehnicieni care au adaptat complet liniile de producție la caracteristicile producției de bere artizanală.

Microberăria Bere București de Cartier. Ce spun reprezentanții OTP?

„Ne orientăm constant către finanțarea afacerilor antreprenoriale și în stimularea inițiativei private, iar cazul Bere București, în afară de soliditatea planului de business, ne-a impresionat și povestea mărcilor de bere din portofoliu. Ne bucură să putem susține construcția microberăriei și să dăm o mână de ajutor la dezvoltarea culturii și ofertei locale de bere” a declarat Roxana Hidan, Director Direcţia IMM OTP Bank România.

Microberăria Bere București de Cartier. Mărci de bere

Bere București de Cartier produce în prezent mărcile Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor, la care se vor adăuga din toamna acestui an Dorobanți, Berceni și Titan, odată ce noua microberărie va demara producția.

Mărcile au fost dezvoltate pornind de la nostalgia berilor de altă dată, se adresează generațiilor care au crescut în mediul urban, în Bucureștiul anilor ’80 – ’90, și au fost rafinate cu ajutorul unui berar belgian care are în grijă constanța calității artizanale.

Microberăria Bere București de Cartier. Un business aflat la început de drum

„Am găsit în partenerul nostru de banking deschiderea și îndrumarea necesară pentru un business aflat la început, cum este Bere Bucureşti de Cartier. Finanțarea ne-a ajutat să facem proiectul ca la carte, să trecem la o nouă etapă de dezvoltare absolut necesară în evoluția berăriei noastre, iar acest lucru ne va susține să intrăm în top trei producători de bere artizanală la nivel național după capacitatea de producție instalată”, a declarat Bogdan Florea, Managing Partner Bere București de Cartier.

Citește și S-a lansat Monitorul Preţurilor Carburanţilor: Cum poți afla ce benzinării au cele mai mici prețuri?