Miele: România, foarte atractivă pentru investitori

16.06.2016

Ţara noastră este în continuare foarte atractivă pentru investitori, consideră fondatorii Miele, Dr. Reinhard Zinkann și Dr. Markus Miele, care sunt prezenți în România pentru lansarea primului frigider cu front de tablă neagră, pe care se poate desena cu creta.

„Pentru Miele, România este una dintre țările cu cel mai rapid ritm de creștere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% și trendul se menține și anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piață, pe fondul unei evoluții pozitive înregistrate în ultimii ani”, declară Dr. Markus Miele.

Potrivit estimărilor companiei, în următorii trei ani, piața de electrocasnice va continua să înregistreze creșteri de minimum 10% pe an.

„Piața de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar față de 2007, când am deschis operațiunile cu Miele Appliances, observăm o atenție și mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium și tehnologie de ultimă generație. La Miele, ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, și cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor”, declară Dr. Reinhard Zinkann.

Primului frigider din lume cu front de tablă neagră, pe care se poate desena cu creta, Blackboard Edition, face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin design-ul și caracteristicile minimaliste.

Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, fără blocare la deschidere, și oferă interior XL, pentru un plus de spațiu și confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt.

Totodată, o altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase”, în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Design-ul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend în materie de design, lucru subliniat chiar de către cei doi fondatori și proprietari ai Miele, prezenți pentru prima dată în România.
Despre Miele

Fondată în anul 1899, Miele este o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate la a patra generație. Ambele familii sunt implicate în managementul operațional al companiei, alături de trei membri în bord care nu fac parte din cele două familii.

 

 

Citiți și despre: