Stiri: IT&C

Miele Tehnica inaugurează o divizie de dezvoltare software

18.08.2015

Compania Miele Tehnica se află într-o nouă etapă de dezvoltare a activității sale din ţara noastră. Astfel, în această perioadă, compania se extinde prin deschiderea unei divizii de dezvoltare software la Brașov. În cadrul noii divizii, care va deservi grupul Miele, vor fi realizate programele software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Această nouă investiție reconfirmă capitalul de încredere pe care Miele Tehnica și l-a câștigat în relație cu Grupul Miele.

Noul departament va crește succesiv, în mai multe etape, în funcție de nevoile viitoare ale companiei. Un argument puternic, care a sprijinit decizia de a deschide noua divizie la Brașov, este acela că orașul nostru are un potențial de forță de muncă foarte ridicat în domeniul IT, fiind și un puternic centru universitar.

„Începând cu luna august a acestui an am demarat procesul de recrutare a echipei care va susține activitatea noului departament de dezvoltare software. Suntem în căutare de programatori pasionați, cu experiență în programare C/C++ pentru sisteme embedded. Pe lângă competențele tehnice, la fel de importante sunt pentru noi competențele comportamentele ale viitorilor noștri colegi, acestea facilitând integrarea armonioasă în cultura noastră orientată spre calitate, performanță și inovație”, a afirmat Hartmut Hohaus, Director General Miele Tehnica.