Stiri: Companii

Mihaela Petruescu, noul Head of Property Management al DTZ Echinox

02.04.2015

Începând cu luna aprilie, Mihaela Petruescu este noul Head of Property Management al DTZ Echinox. Ea va coordona portofoliul de clienți existenți și va continua procesul de dezvoltare a serviciilor de property management ale DTZ, punând accentul pe noi direcții de consultanță atât pentru dezvoltatori și proprietari, cât și pentru chiriași.

Mihaela Petruescu s-a alăturat echipei de retail DTZ în iulie 2014, având ca principală responsabilitate coordonarea activității de închiriere din centrele comerciale sub administrarea DTZ Echinox: Sibiu și Suceava Shopping City, în proprietatea Argo Real Estate și Felicia Shopping Center Iași, în proprietatea CBRE Global Investors și a fost implicată în procesul de închiriere a unor proiecte precum Promenada Mall București, Mega Mall București, din portofoliul NEPI, Promenada Mall Târgu-Mureș, în proprietatea AEW Europe și Jupiter City Pitești, proiect deținut de Jupiter Group România.

„Piața de real estate a devenit din ce în ce mai efervescentă în ultima perioadă, iar segmentul de property management urmează firesc acest trend crescător. Clienții caută în permanență soluții inovative în dezvoltarea afacerilor lor și de aceea, am convingerea că obiectivele DTZ de extindere a serviciilor standard de property management vor fi întâmpinate cu succes. DTZ este o companie structurată pe principii solide, cu oameni foarte bine pregătiți care acoperă toate segmentele pieței, reprezentând cel mai bun mediu pentru dezvoltarea mea profesională pe segmentul de property management”, a spus Mihaela Petruescu, Head of Property Management Department DTZ Echinox.

Aceasta deţine peste 9 ani de experiență pe piața locală de retail, activând în companii de consultanță imobiliară, unde a fost implicată în închirierea unor proiecte precum Arena Mall Bacău, Era Shopping Park Iași, Mureș Mall Târgu-Mureș și Cora Constanța. Ulterior a devenit consultant independent pentru o serie de retaileri (printre care Grupul Librarium și Noriel), oferindu-le consultanță pentru elaborarea strategiei de dezvoltare și reprezentându-i în negocierile cu proprietarii de centre comerciale sau spații stradale.

„Noua poziție a Mihaelei este o urmare firească a implicării sale active în procesul de dezvoltare a diviziei noastre de retail, în întreaga sa complexitate: leasing, property management și consultanță. Ne propunem să creștem în continuare serviciile non-core și să dezvoltăm noi produse care să aducă valoare adăugată clienților noștri”, a afirmat Oana Iliescu, Managing Director DTZ Echinox.