Stiri: Companii

Mihaela Reese, Leadership Coach, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN! din 9 iunie

26.05.2015

Ediţia din 9 iunie a evenimentului Meet the WOMAN! o are ca invitat pe Mihaela Reese, Leadership Coach. Evenimentul este organizat de Femei în Afaceri în București, de la ora 19:00, la Capital Plaza Hotel, iar tema acestuia va fi „Jocuri de putere în echipe”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking care are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Succesul nostru profesional, fie în corporaţie, fie ca antreprenoare, depinde într-o măsură destul de mare şi de oamenii cu care lucrăm. Alături de Mihaela Reese vom analiza care sunt problemele cu care ne putem confrunta într-o echipă şi cum le putem depăşi pentru a fi eficiente şi pentru ca fiecare membru al echipei să îşi atingă potenţialul”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Mihaela Reese deţine experienţă în leadership development, strategie personală, coaching pentru executivi şi pentru echipe. Cuvintele-cheie care o pot descrie sunt: conexiune, rezultate, inspiraţie, disciplină şi impact.

Ea a urmat un EMBA şi a fost, timp de patru ani, General Manager în industria IT&C, ceea ce a ajutat-o să aibă o mult mai bună înţelegere a complexităţii mediului de business. În prezent este Associate Certified Coach la International Coaching Federation.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Înscrierile se fac la catalina.geru@femei-in-afaceri.ro, iar informaţii suplimentare se obţin la: 0758 600 886.

Desfăşurătorul evenimentului:

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:20 – Q&A
20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking