Stiri: Stiri

Mihai Stănescu este speaker la Meet the MAN!. Tema: Cum crești cifra de afaceri

05.06.2014

Mihai Stănescu, executive & business coach la RoCoach, este speakerul evenimentului Meet the MAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, pe 17 iunie, de la ora ora 19:00, la Capital Plaza Hotel.

Tema evenimentului de la jumătatea lunii va fi Creşterea cifrei de afaceri: tactici şi riscuri.

Mihai Stănescu este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizează servicii exclusive de coaching de nivel premium în România. A adunat în timp peste 4.500 de ore de executive & business coaching de nivel premium, iar în ultimii 10 ani, a implementat proiecte de dezvoltare organizaţională prin coaching cu peste 100 de companii private din România şi Sud-Estul Europei

Pentru o companie, indiferent dacă este mare sau mică, cifra de afaceri este printre cele mai importante aspecte de avut în vedere şi este cauza directă a succesului sau eşecului unei afaceri. Împreună cu Mihai Stănescu, unul dintre cei mai buni business coaches din România, vom învăţa cum să maximizăm efectele tacticilor pe care le punem în aplicare pentru creşterea cifrei de afaceri şi cum să ne ferim sau cum să gestionăm riscurile astfel încât să avem un business de succes – a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei, iar înscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Program:

  • 18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee • 19:00 – Începutul evenimentului
  • 19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
  • 20:00 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
  • 20:20 – Q&A • 20:40 – Tombolă • 20:45 – Business Networking

Meet the Man! Mihai Stanescu 600dpi