Mindspace Bucuresti birouri

Mindspace anunță noi parteneriate

16.07.2019

Mindspace anunță noi membri și parteneriate pentru cele două spații de coworking din Capitală. Astfel, Accenture, Hootsuite, Founder Institute, KPMG și InnovX – BCR Business Accelerator au ales pentru echipele lor spațiile de coworking high-end și all-inclusive din Mindspace Business District și Mindspace Victoriei.

Mindspace București birouri. InnovX – BCR Business Accelerator

„Prin intermediul InnovX – BCR Business Accelerator, ne propunem să le transmitem antreprenorilor români curajul și expertiza de care au nevoie pentru a-și atinge cele mai ambițioase obiective. Este un proces care implică împărtășirea ideilor, conectarea cu alți profesioniști, folosirea poveștilor lor ca sursă de inspirație și învățarea din experiența acestora. La Mindspace, am găsit un spațiu care le permite echipelor din programul nostru să se bucure de toate aceste beneficii și chiar mai mult decât atât”, a adăugat Dani Dumitrescu, Unicorns Scout la InnovX.

Mindspace București birouri. 400 de angajați

Per total, peste 400 de angajați ai celor cinci companii devin parte din comunitatea globală Mindspace, care deține peste 14,000 de membri.

Mindspace București birouri. KPMG România

„Suntem încântați să ne unim forțele cu Mindspace, să ne implicăm în comunitatea puternică de business pe care au creat-o în cele două spații din România și să completăm oferta lor cu noi servicii care să vină în sprijinul companiilor, să le ajute să se dezvolte și să se diferențieze pe o piață atât de dinamică. Spațiile de coworking creează un mediu unic pentru inovare, potrivit start-up-urilor, antreprenorilor și business-urilor în continuă dezvoltare. Suntem nerăbdători să putem contribui la unele dintre cele mai inovatoare, disruptive și în continuă creștere idei din mediul de business și să le ghidăm către economia viitorului, prin mentorat, consultanță fiscală, juridică și financiară” spune René Schöb, Partner, Head of Tax & Legal la KPMG în România.

Mindspace București birouri. Beneficii

Companiile se vor bucura de beneficiile oferite de Mindspace. Aici sunt incluse și cele două noi parteneriate încheiate pentru comunitatea locală. Așadar, membrii celor două spații din țară vor putea accesa produse bancare BCR la tarife preferențiale și vor putea beneficia de consultanță gratuită din partea KPMG.

„Ne bucurăm să revoluționăm piața de coworking din România și am fost impresionați de feedback-ul primit până în acest moment” declară Mike Hapoianu, General Manager al Mindspace în România. „Credem că o experiență pozitivă a angajaților duce la rezultate de business mai bune, iar un rol important în asigurarea acesteia îl joacă diferitele tipuri de parteneriate și beneficii pe care le oferim membrilor noștri. Suntem încântați că aceste companii au ales să se alăture comunității Mindspace și, mai mult decât atât, că doresc să aducă un plus de valoare încă de la început. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va bucura comunitatea noastră de aceste noi oferte.”

Alte beneficii ale membrilor Mindspace includ:

  • accesul la săli de ședință
  • cabine telefonice pentru discuții one-to-one
  • prânzuri sau cine de networking săptămânale
  • evenimente speciale

Totodată, aceștia pot lucra din orice locație din lume a companiei. Acest lucru se realizează fără costuri suplimentare.

Mindspace București birouri. Unde sunt situate spațiile de coworking?

Mindspace a deschis prima sa locație din țara nastră în decembrie 2018. Spațiul este situat în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus.

După aceea, în aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei. Spațiul este situat în Bucharest Tower Center.

Citește și Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Ce companii fac angajări?

 

 

Citiți și despre: