Stiri: Companii

Design Thinking Forum 2019.

Ministrul Mediului participă la conferința PRIA Environment

02.02.2017

Daniel Constantin, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului participă la conferința PRIA Environment Conference, eveniment cu teme extrem de importante și reprezentanți ai tuturor părților implicate în protecția mediului, în data de 8 februarie 2017, începând cu ora 9.30.

Conferinţa va găzdui autorități, reprezentanți de marcă ai mediului de business, ai autorităților și ai comunității științifice, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor naturale, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin gestionarea corectă a mediului.

Se vor dezbate şi subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul mediului în România și alinierea la cerințele internaționale.

Participanţii la eveniment pot beneficia de aflarea noutăților din domeniu şi de analize la un nivel înalt. Se va dezbate politica naţională în domeniul gestionării deşeurilor, managementul deșeurilor și transformare acestora și cum putem învăța din experiența altor țări.

Totodată, vor fi abordate subiecte importante despre tratarea, epurarea și managementul resurselor de apă, reciclarea electronicelor și electrocasnicelor, prevenirea și controlul poluării mediului, deșeurile din ambalaje, metale și deșeuri periculoase.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-environment-conference/