Stiri: Companii

Minus22 lansează o nouă gamă de produse

17.06.2016

Furnizorul de pește și produse congelate Minus22 a lansat pe piața locală gama de produse Family Mix, gamă ce cuprinde fileuri de pește și mixuri de legume congelate. Lansarea vine ca o urmare a tendințelor observate în obiceiurile de consum ale românilor, aceștia fiind din ce în ce mai atenți la produse de calitate, cu un termen mare de valabilitate și orientați spre un echilibru alimentar.

În plus, produsele au fost lansate şi în condiţiile în care românii încearcă să petreacă cât mai puțin timp în bucătărie. Seara – spun mulți dintre aceștia-, este cea mai frumoasă parte din zi când se relaxează, savurează o cină, stau alături de cei dragi. Cumpătarea mâncării, poate transforma rapid această parte din zi într-o stare de bine a organismului, care se va vedea și la exterior.

”Am observat cum persoanele din jurul nostru au un stil de viață activ, sunt mereu pe fugă și caută să gătească o masă care să fie gustoasă, să aibă beneficii nutriționale și să poată fi preparată ușor. Produsele Family Mix sunt ideale și din acest punct de vedere, pentru că păstrate în congelator, pot fi gătite oricând, și conțin exact porția potrivită pentru 2 persoane. Ne focusăm pe calitate, astfel peștele de la Minus22 este tranșat imediat după captură și congelat brusc la -40ºC pentru o prospețime îndelungată. Legumele sunt sortate cu grijă și congelate prin metoda Quick Freezing. În acest fel, textura și vitaminele proprii sunt păstrate până în momentul în care sunt gătite”, a afirmat Iulia Vedislav, Specialist Marketing.

Cele 4 mix-uri conțin porție dublă de prospețime congelată. Fileurile de pește și amestecurile de legume sunt disponibile în combinații diferite pentru a oferi consumatorilor experiențe culinare aromate, pline de culoare.

Noua linie de produse este disponibilă în patru rețete savuroase și simplu de gătit la cuptor: File de Somon cu Amestec Franțuzesc, File de Cod Alaska Pollock cu Amestec Mexican, File de Merluciu cu Amestec Legume cu Orez, File de Șalău cu Amestec Legume cu Ciuperci.

De asemenea, orientată către un comportament responsabil și protejarea mediului înconjurător, compania încurajează orice acțiune care conduce la reducerea risipei de mâncare. Dezvoltarea Family Mix susține acestă viziune, prin fapul că elimină riscul de a fi aruncate alimente expirate sau gătite în cantități pe care consumatorii nu apucă să le consume în timp util.

Produsele sunt disponibile în hypermarket-urile Auchan și Kaufland din România, dar și în magazinele alimentare din centrul ţării.

În perioada următoare, compania dorește introducerea noilor sortimente în cât mai multe locații din țară.