Mio lansează două noi GPS-uri. Ce preţuri au aceste dispozitive

07.09.2015

Compania Mio Technology a lansat în România noua gamă Spirit Base Map, care cuprinde cele mai accesibile GPS-uri din portofoliul companiei. Noua gamă de produse este alcătuită din două modele noi: Mio Spirit 5100 Base Map și Mio Spirit 7500 Base Map.

„Noile GPS-uri nu au hărți preinstalate, iar acest lucru le face să fie foarte accesibile și oferă mai multe avantaje clienților. Aceștia își pot instala hărțile preferate, le pot închiria pe o perioadă de 3, 7 sau 30 de zile, pentru destinații din Europa, SUA, Canada și Australia sau le pot cumpăra de pe site-ul Mio”, a afirmat Cosmin Dobranis, Country Director  Mio pentru România și Ungaria.

Cele două GPS-uri au preinstalat softul de navigare Spirit, care oferă posibilitatea celor care le utilizează să închirieze sau să achiziționeze hărțile Mio preferate. Asfel, odată descărcate hărţile, utilizatorii pot accesa foarte multe funcții care le îmbunătățesc experiența de condus.

Mio Spirit 5100 Base Map are un preț recomandat de 329 de lei, iar Mio Spirit 7500 Base Map costă 359 de lei.

Dispozitivele nou-lansate sunt dotate cu procesorul Mstar, cel mai performant procesor existent pe piață, la ora actuală. Procesorul funcționează la o frecvență de 800 de Mhz, permiţând celor două GPS-uri să încarce hărțile foarte rapid, să calculeze traseul într-un timp scurt sau să îl reconfigureze imediat.

 

 

Citiți și despre: