Mio lansează MioVue 510 și MiVue 560

18.07.2016

Vineri, 15 iulie, Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, lansează pe piață două noi dispozitive video pentru motociclete, scutere și biciclete, Mio MiVue 510 și MiVue 560, special create pentru a mări siguranța în trafic pentru vehiculele pe două roți.

Noile dispozitive au capacitatea de a înregistra imagini clare din timpul călătoriilor cu bicicleta, mopedul sau motocicleta, oferind siguranță conducătorului. Mio MiVue 510 și MiVue 560 pot deveni martorul dumneavoastră ocular în caz de accident, sau pot să înregistreze  momente inedite din timpul călătoriilor.

Design-ul celor două camere video este unul compact, robust, subțire și ușor de utilizat. Imaginile înregistrate au o calitate HD și pot fi folosite zilnic în trafic. Mai mult, Mio MiVue 510 și MiVue 560, sunt rezistente la apă (IPX7), au o carcasă din aliaj de aluminiu, lentile din sticlă și baterie Li-Ion.

Pentru a surprinde orice detaliu, noile dispozitive înregistrează  la o rezoluție de 1080p (Full HD) la 30 de cadre pe secundă și dispun de un unghi de vizulizare de 130°.

Cu o diafragmă de F1.8, camerele frontale au un obiectiv cu deschidere largă, și sistem optic format din șase elemente de sticlă ce înlesnesc înregistrarea unor imagini clare. Camera are o greutate de 77 de grame, și prezintă o baterie reîncărcabilă ce permite înregistrarea continuă timp de 180 de minute.

Dispozitivul MiVue 560 este singurul ce prezintă un senzor optic Sony™ CMOS. Acesta permite pătrunderea unei mai mari cantități de lumină, iar imaginile înregistrate sunt mai clare și au un contrast mai bun.

Pentru Windows 7, 8 10 și Mac Ios se poate utiliza gratuit programul MiVue Manager.

 

 

Citiți și despre: